SUGGESTIES

Onze suggesties vanaf vrijdag, 21 juli

 

Voorgerechten

  • “Feta Vellis”: €10,50 


Gebakken fetakaas met een vleugje honing en sesamzaadjes… een heerlijke combinatie van zout en zoet

  • “Lachanodolmades”: €11,00


Variatie op de “gewone dolmades”; koolbladeren met een vulling van rijst en gehakt.

Naar keuze met citroensaus of tomatenlooksaus.

 

Hoofdgerechten

  • “Pastitsio tis mamas”: €17,00


Traditioneel ovengerecht van laagjes pasta en gehakt, afgewerkt met bechamelsaus

  • “Psarotigania Gerakas”: €21,50

Vispannetje met schartongrolletjes, scampi’s in een heerlijk saffraansausje, geserveerd met Griekse orzo (pasta)

 

Dessert

  • “Crème brûlée van speculaas”: €8,50


Custardachtig nagerecht, met daaroverheen een gekaramelliseerd laagje suiker. Wij voegen wat speculaascrumble toe…

We Accept